Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Ayvalık'ta Anne ve kıza motosiklet çarptı

Ayvalık

Ayvalık İlçesi`nde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Seda Sarı (33) ile kızı Sebahat Sarı`ya (5) motosiklet çarptı.

Ayvalık İlçesi`nde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Seda Sarı (33) ile kızı Sebahat Sarı`ya (5) motosiklet çarptı. Kazada yaralanan anne- kız ve motosiklet sürücüsü, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Kaza, dün saat 12.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu önünde meydana geldi. Adliye binası önünden ilçe merkezine giden S.D. (20) yönetimindeki 10 BDU 71 plakalı motosiklet, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Seda Sarı ve kızı Sebahat Sarı`ya çarptı. Kazada anne ve kızı ile motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil sağlık hizmetleri ekipleri, üç yaralıyı ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi`ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Halk, bölgede bu hafta üçüncü kazanın yaşandığınısöyleyip, yaya geçidine sinyalizasyon cihazı konulmasını istedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli